Skip to content

Onze aanpak.

WE WERKEN...

Op maat van de organisatie

We beseffen bij Centhro als geen ander dat elke organisatie zijn eigen identiteit en cultuur heeft. Als software waarmee je hele organisatie aan de slag gaat en die deze identiteit en cultuur wil ondersteunen, passen we onze omgeving, processen en structuren graag aan. Zo voldoet ze aan de wensen en noden van de organisatie.

 • Implementatie van de huisstijl
 • Samenstellen van de processen
 • Configureren van een bijpassende design
 • Speciferen en stroomlijnen van de eigen processen
 • Dynamische vormgeving van uw documenten via documentgeneratie
One-to-many 2022
Op maat 2022

WE WERKEN MET EEN ...

One-to-many principe

Centhro wordt constant geoptimaliseerd en verder uitgebouwd door ons development team. Dit is op basis van onder andere de input van onze klanten en consultants. We houden ons aan een strikte productstrategie, waarbij nieuwigheden binnen de gebruikte modules steeds voor elke klant beschikbaar worden zonder meerkost op de licentie. Zo geniet je
steeds onmiddellijk van de laatste versie van Centhro en worden ervaringen en best-practices die we  uitwerken gedeeld met alle klanten

DE SOFTWARE IS ...

Altijd beschikbaar

Centhro wordt aangeboden als SaaS-oplossing en is dus continue wereldwijd beschikbaar waar je een internettoegang hebt via de meest gangbare browsers. Geen zorgen en kosten voor infrastructuur en beheer dus. Handig toch: je werkplek om het even waar je internet hebt !

Half moon 2022
Half 2022

DE SOFTWARE IS...

Extreem configureerbaar

Actief in alle sectoren over de hele wereld en in alle organisatiegroottes kan Centhro ook voor jouw organisatie de perfecte fit garanderen door onze extreem uitgebreide configuratiemogelijkheden. We vertrekken van
een aantal standaarden en best practices, zodat we die kostefficiënt kunnen aanpassen aan de wensen en noden van jouw organisatie. Ook dat is one-to-many.

WE ZORGEN VOOR ...

Opleiding in gebruik en creatie van de omgeving

We nemen je mee in het opbouw traject van jullie omgeving. We vinden het belangrijk dat je vanuit dat denkproces ook zelf je bedrijfsprocessen kan optimaliseren. Daarnaast vinden we het essentieel dat je zelf aan de slag kan met de software en de mogelijkheid hebt om nieuwe opties te creëren. Hierdoor krijg je de vrijheid om zelf je eigen werkomgeving een stuk vorm te geven.  

Aanpak 2022

WE BEDIENDEN DE MOGELIJKHEID TOT

HR ontzorging

We merken dat HR voor veel KMO's er als een extra bijkomt. Daarom hebben we goed opgeleide HR ontzorgers ter beschikking voor jouw organisatie. Een HR ontzorger fungeert als een aanspreekpunt voor HR vragen en helpt bij de administratieve verwerking ervan in de software. Door de combinatie HR kennis en Centhro affiniteit, is een HR ontzorger de ideale spar- en ondersteuningspartner.

 • Face-to-face ondersteunen op de werkvloer
 • Opzetten en gebruiksklaar maken van de Centhro omgeving
 • Optimaliseren van het HR beleid en de personeelsdossiers
 • Opleiden en adviseren zowel HR als andere Centhro gebruikers
 • Praktisch ondersteunen bij het uitrollen van de modules
 • Optimaal benutten van de Centhro software